Vlasnik trgovine oružjem prozvao Sacha Baron Cohena nakon što je razotkrio njegove trikove

Molly Prince

Screenshot: YouTube/The Jonathan Ross Show

Vlasnik trgovine oružjem u Kaliforniji kritizirao je Sacha Baron Cohena nakon što je komičar neuspješno pokušao ismijati vlasnike oružja.

Cohen je sa svojom produkcijskom ekipom ušao u trgovinu Warrior One Gun & Ammo u Riversideu, prerušen u gustu sijedu bradu i noseći kožnu odjeću. Tvrdio je da je mađarski imigrant koji snima dokumentarni film o svom iskustvu kupovine oružja u Americi.

Norris Sweidan, vlasnik trgovine, rekao je da je smjesta primjetio trik.

“Ušao je, i istog trenutka … gledao sam ga i mislio si: “ovaj lik ne izgleda kao mađarski imigrant’. Uske [ekspletiv] kožne hlače, brada, jednostavno se nije uklapalo”, rekao je Sweidan za Fox 11 Los Angeles.

“Nastavio sam gledati lika i rekao sam ‘Ti si Borat!'”, rekao je Sweidan. “Čim sam to rekao, pogledao me, okrenuo se i odšetao iz trgovine.”

Nakon što je Sweidan razotkrio trik, Cohen je brzo napustio trgovinu, ostavljajući iza sebe svog kamermana. Ekipa je odbila odgovoriti na pitanja pa ih je Sweiden otjerao sa svojeg posjeda pošto je shvatio namjere komičara.

“Kada sam jednom shvatio da je to Borat, već smo prepozali njegove namjere i njegovo [ekspletiv], tako da smo znali da je bio ovdje u svrhu ismijavanja. I ismijavanja čega? Vlasnika oružja? Posao s oružjem? Trgovina oružjem?”, nastavio je Sweidan.

Incident, koji je bio uhvaćen na sigurnosnim kamerama u trgovini, dogodio se u veljači 2017. godine.