Gowdy: Da postoji ikakav dokaz da je Trump počinio zločin, ‘Adam Schiff bi već procurio informaciju’

Joseph Curl

Screenshot: YouTube/Pastor Greg Laurie

Washington je oduvijek bio grad ‘curenja’, ali u posljednje vrijeme se pretvorio u pravo sito.

Procurili su transkripti privatnih telefonskih razgovora koje je Trump vodio s stranim čelnicima. Procurile su interne rasprave u Bijeloj kući. I procurilo je sve što je iko ikad rekao bilo kome u Kongresu.

Stoga, Trey Gowdy je dobro zaključio kada je rekao da postoji bilo kakav dokaz da je Trump počinio zločin “Adam Schiff bi već procurio informaciju”.

“Nisam vidio niti trunke dokaza da se ovaj predsjednik dogovarao, urotio, udružio s Rusijom, a niti bilo tko drugi, jer budite sigurni da bi Adam Schiff več procurio tu informaciju”, rekao je Gowdy za “Fox News Sunday”.

“Zato su prešli sa urote na opstrukciju pravde, što je njihova aktualna preokupacija”, dodao je.

Schiff, demokratski zastupnik iz Kalifornije, bio je među najglasnijim mrziteljima Trumpa. Kao voditelj Odjela za obavještajnu djelatnost Zastupničkog doma, Schiff ima pristup mnogim informacijama koje drugi nemaju — a masa tih informacija je procurila van odjela.

Schiff se također pokorava demokratskoj liniji, recitiravši partijske govorne točke na CNN-u i MSNBC-u. Prošli tjedna, oštro se okomio na Trumpa zbog njegovog sastanka s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, izjavivši da se predsjednik “ponašao kao da je kompromitiran”.

“Iz bilo kojeg razloga, ovaj predsjednik se ponaša kao da je kompromitiran”, rekao je Schiff za ABC-ev This Ween on Sunday. “Vrlo je moguće da je kompromitiran ili da vjeruje da je kompromitiran, da Rusi imaju informacije o njemu”, rekao je.

“Jednostavno nema drugog načina da se objasni zašto bi se priklonio Kremlju, bivšem časniku KGB-a, umjesto vlastitim obavještajnim agencijama”, rekao je Schiff.

Ipak, Gowdy je primijetio da nakon 18 mjeseci još uvijek nema dokaza o bilo kakvom zločinu. I sada, istraga predvođena specijalnim tužiteljem Robertom Muellerom, izgleda da se usmjerava u područje seksa. Trumpov bivši odvjetnik, Michael Cohen, navodno je snimio razgovor Trumpa o bivšoj Playboyevoj zečici, koja tvrdi da je svojevremeno Trump imao aferu s njom.

Informacija o ovom najnovijem otkriću je, naravno, isto procurila. Stoga ima smisla: ako itko ima nešto o Trumpu, to već bi došlo na vidjelo.