POGLEDAJTE: Laura Loomer dovela je ilegalne imigrante pred dom Nancy Pelosi

Amanda Prestigiacomo

Resistance News via YouTube

Samoproglašena istražiteljska novinarka Laura Loomer dovela je u ponedjeljak nekolicinu ilegalnih imigranata pred kuću predsjedavajuće Zastupničkog doma, Nancy Pelosi (D-CA).

Pelosi — koja je nepokolebljiva u svom protivljenju financiranju zida duž južne granice, kojeg je okvalificirala kao “nemoralnog” — navodno je uklonila Loomer i ilegalce sa svog posjeda.

Loomer, u pratnji ilegalnih imigranata iz Gvatemale i Meksika, dovukla je šator na Pelosino više milijuna vrijedno vinogradarsko imanje, izvijestio je nezavisni novinar Nick Monroe. Riječ “nemoralnost” bila je velikim crvenim slovima ispisana na šatoru; bilo je i fotografija žrtava ubojstava ilegalnih imigranata koje su visjele s prednje strane šatora.

Kontroverzna novinarka čak je otišla provjeriti jesu li Pelosiji zaključali svoja ulazna vrata pošto, prema sarkastičnoj Loomer, “samo bigoti zaključavaju svoja vrata”.

“Ma dajte, ne možete izjaviti da su ovdje svi dobrodošli i onda zaključati vrata”, rekla je Loomer. “Ubijate nas, Nancy! Ubijate nas!”

Policajci su ubrzo zatim pozvani na posjed i zatražili identifikacijske dokumente od ilegalaca, Loomer i kompanije.

“Rečeno mi je da su identifikacijske isprave rasističke”, ponavljala je Loomer policajcima. “Sad sam zbunjena.”

Policajci su uklonili ilegalce s Pelosinog posjeda i globili ih umjesto da su ih priveli, prema nalogu predsjedavajuće Doma.

Ranije ovog mjeseca, Pelosi je nazvala Trumpov predloženi zid “nemoralnim”.

“Činjenica je da je zid nemoralan. To nije ono što ova nacija predstavlja”, rekla je Pelosi novinarima. “Nećemo graditi zid. Ima li itko bilo kakve sumnje. Nećemo raditi zid”, dodala je.

POGLEDAJTE: