Ocasio-Cortez izmislila novu taktiku izbjegavanja pitanja na koja nema odgovor

Ryan Saavedra

YouTube via Sargon of Akkad

Demokratska socijalistica Alexandria Ocasio-Cortez još uvijek nema odgovor na pitanje kako si Amerika može priuštiti oko 40 trilijuna dolara koliko bi otprilike koštali veliki vladini programi, koji uključuju socijalistički zdravstveni sustav za sve. Sada također tvrdi da tko god joj postavlja pitanja na koja nema odgovor “nije stekao pravo na to da postavlja” ta pitanja.

U nedavnom intervjuu s Jorge Ramosom, Ocasio-Cortez je postavljeno pitanje: “Medicare za sve, nije li to preskupo?”

Osasio-Cortez je odgovorila rekavši: “Samo platite to”, dok je tvrdila da je Medicare za sve jeftiniji od sadašnjeg sustava.

U ponedjeljak, Ocasio-Cortez je pronašla novu taktiku izbjegavanja odgovora na pitanja na koja nema odgovor, tvrdeći da njezini protivnici “nisu zaslužili pravo da je pitaju” kako će platiti svoje velike vladine programe.

Obmanjujuće navode Ocasio-Cortez razmontirao je CNN-ov Jake Tapper u kolovozu mjesecu, prilikom segmenta u kojem je provjeravao činjenice .

Tijekom segmenta na CNN-u s Tapperom u rujnu, Ocasio-Cortez nije mogla odgovoriti na pitanje na koji način misli platiti 40 trilijuna dolara velike vladine programe koje podržava.

POGLEDAJTE: