Crni konzervativni pokret za Ameriku pokrenuo #CantBullyUs kampanju

Cassandra Fairbanks

Twitter

Crni konzervativni pokret (BCM) pokrenuo je #CantBullyUs (ne možete nas zastrašiti – op. a.) kampanju kako bi se borili protiv mržnje usmjerene na crne pristaše Trumpa od strane članova Demokratske stranke.

Khaliq Rodriquezus, 16-godišnji Nacionalni direktor za promicanje BCM-a, rekao je za Gateway Pundit da je cilj kampanje “pokazati ljevici da samo zato što nas nazivaju rasistima, propalicama, kućnim nigerima ili rasnim izdajicama — nećemo se dati zastrašiti.”

“Napustit ćemo demokrate i nitko nas ne može zaustaviti!”, dodao je Rodriquezus.

Rodriquezus je objasnio da ga je ljevica nazivala pogrdnim rasnim epitetima zbog njegovih političkih uvjerenja i saznao da je ostatak tima BCM-a doživio iste probleme. To ga je motiviralo da pokrene kampanju kako bi javno progovorio protiv zastrašivanja.

“Osobno, kao 16-godišnji crni klinac iz Manhattana, ne bih trebao biti konzervativac — barem ne prema ljevici. Kad sam jednom počeo izražavati svoja politička uvjerenja, doživio sam mnoge kritike i bio sam nazivan mnogim pogrdnim imenima. Svi članovi vodstva tima u BCM imali su slična iskustva pa smo odlučili započeti kampanju ‘ne možete nas zastrašiti”, rekao je Rodriquezus Gateway Punditu.

Rodriquezus je rekao da je uskoro nakon objavljivanja osobnih videa i priča, osoblje BCM-a shvatilo da zastrašivanje prelazi rasne linije — budući da se na desnici ljudi svih boja suočavaju s klevetama i napadima.

Organizacija će sad tražiti od drugih da napravi videozapise o svojim iskustvima zastrašivanja od strane ljevice koristeći #CantBullyUs hashtag u objavi, “kako bi pokazali ljevici da nas ne može zastrašiti!”

Nacionalni direktor komunikacija BCM-a, Charrise Lane, također će prisustvovati Blexit skupu u Los Angelesu ovog vikenda.